Tanker blir så fattige.

Mens hele verden sitter å ser på de grusomme massedrapene som skjer i Aleppo, sitter jeg her å tenker over hvor urettferdig alt er. Jeg sitter bare å holder pusten for at de klarer å få så mange som over hode mulig ut av dette helvete.

Jeg har nå kommet til det punktet at jeg ikke lengre bryr meg om hva som skjer i Norge i forhold til 2 års etterlønn for politikere eller at elever nynner deilig er jorden. Dette er bare små sandkorn i Sahara i forhold til det som faktisk skjer nå -ja i dette sekund, i Aleppo.

I det jeg sitter her med en alt for stor klump i magen, er de i full sving med evakueringen av sivile, syke og skadde mennesker. I dette sekund er det busser og ambulanser som er på vei ut av Aleppo. La oss bare håpe at de kommer seg helt ut, la oss håpe at at disse stakkars menneskene kommer til en plass der de kan føle seg velkommen og ikke minst trygge.

Alle mine tanker går til Aleppo.💔

#Aleppo #Syria #krig #2016 #trist #torsdag #blogg#bloggen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

enmaskefortellermerennetansikt

enmaskefortellermerennetansikt

29, Oslo

jeg er som en jojo, Med mye tanker om alt og ingenting. Jeg er en den kule tanta, den omtenksomme venninna, den smilende arbeidskollegaen som alltid har et råd å komme med. Jeg er vell den som har lært mye av mine og andres feil på godt og vondt.. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg liker å ha det morro - morro med mening. Jeg hater drama, men det er alltid drama i livet mitt uten at jeg løfter så mye som en finger... Familiekrangling, sjalue venninner og guttevenner som jeg ikke kunne ha levd uten. Welcome 2 my reality..

Kategorier

Arkiv

hits